Kokie dokumentai reikalingi vizos į Ispaniją?

Ispanija – šalis, turinti pasakiškai gražus gamtovaizdis, draugiškų žmonių ir temperamento, ugningą šokiai, spalvinga suknelės. Galbūt nėra žmogaus, kuris nebūtų sapnas bent kartą aplankyti šį nuostabų vieta pamatyti viduramžių paminklų, susipažinti su kultūros ir tradicijų žmonių, pamatyti savo gyvenimą. Šiandien beveik kiekvienas gali įgyvendinti savo svajonę, nes už kelionę reikia tik tam tikrą pinigų sumą, Šengeno vizą ir noro.

Dėl vizos į Ispanija reikėjo beveik tokia pati kaip ir registracijos kitas Šengeno valstybes įtraukti į šią zoną. Jie turi būti iš Ispanijos Karalystės ambasada. Ir, jei padaryta teisingai, tada viza bus išduota šią savaitę. Jis ryanair skrydziai is rygos leidžia jums pakartotinai įvesti į šalies teritoriją, per šešis mėnesius, bendras darbo dienų skaičius panaudotas valstybės, neviršija 3 mėnesių.

Vizos į Ispaniją gavo bent 15 dienų iki kelionės. Į konsulato tiesiogiai būtinybe teikti pasą, užpildoma Rusijos forma, fotokopijos visų Rusijos ir užsienio pasų puslapiuose. Studentams reikia pagalbos su mokyklos ir dirbti – darbo pažymėjimas, kuris turi būti nurodytas darbo vietą ir darbo užmokestį.

Spalvų nuotraukos 3×4 formato, tarptautinės draudimo, patvirtinus viešbučio bilietų rezervavimas ir pirkimas buvimas – visa tai taip pat rodo, vizos. Ispanija nerimauja dėl savo piliečių džakarta saugumo, todėl tiesiog praleisti moka užsieniečiai, todėl visi lankytojai privalo turėti atitinkamą sumą į apskaitą arba grynaisiais pinigais įrodymas gali pasitarnauti kaip banko ataskaitoje arba pirkimo užsienio valiuta sertifikatą.

Todėl už vizą į Ispaniją su nepilnamečiu vaiku, turite parengti savo gimimo liudijimo kopiją ir, jei jis eina kartu su trečiąja šalimi, tada kitą, ir iš tėvų pareiškimą dėl leidimo emigruoti, patvirtintas notaro. Atsižvelgiant į skirtingų pavadinimų vaikų ir tėvų atveju reikia pateikti įrodymą, kad santykiai – tai gali būti ištuokos liudijimas, santuokos, mirties, ir kiti gali reikalauti konsulatas skrydziai i roma is vilniaus ir kitus dokumentus.

Visa “(Ispanija rūpinasi savo piliečių gerove) išduodamas tik turtingos užsieniečio ar tiems, kurie turi rėmėją. Taigi, vedę bedarbės moterys rėmėjas gali veikti vyrą. Tam reikia pridėti jo ar jos pajamų ir darbo vietos sertifikatą. Studentams ir mokiniams, kurias remia tėvai. Kai kuriais atvejais, net darbo žmonės negali gauti vizos, nes mažų atlyginimų. Tada rėmėjas gali padaryti darbdavys ar kitas asmuo, su dideliu pajamų.

Vizos į Ispaniją išduoti įrankį, daugeliu atvejų, žmonės laukia teigiamo atsakymo į konsulate išdavimo išvykimo leidimus. Bet kartais ambasadoje ir negali atsisakyti. Pavyzdžiui, jei netinkamai užpildyti dokumentus, nesugebėjimas suteikti garantijas Homecoming akcijų konfliktus dėl ankstesnių kelionių, institucijų, kraštutinumų ir tt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>