10 nuostabių natūralių aliejų, kuriuos galite naudoti savo grožiui

load...

Naftos ne visada atrodo natūralus dalykas, naudoti kaip grožio produktas, ypač kai yra tiek daug labiau patrauklūs skambesio alternatyvų rodyti grožio produktų skaitikliai parduotuvėje. Natūralūs aliejai, nors juose daug ingredientų, kad gamintojai grožio produktus išbandyti ir atkartoti su cheminėmis medžiagomis, todėl čia yra dešimt nuostabios gamtos aliejų, kuriuos galite naudoti kaip savo grožio režimas dalis. Kai aliejai jūs girdėjote ir kiti gali būti nauja jums:

1. Monoi aliejus

Pagaminta mirkant į Taičio Monoi augalų (ar Tiare gėlių) į pusiau vaško kokosų aliejaus žydėjimas, šis aliejus yra ypač gera, kaip valikliu ir drėkintuvai sausai ir jautriai odai. Senovės taitiečių žodis Monoi reiškia „kvapus aliejus“. Jo panaudojimas medicinos ir grožio tikslais gali būti atsekti iki maoriai Naujojoje Zelandijoje ir jo naudojimas pirmą kartą pastebėjo Explorer James Cook. Tai gerai, sausai odai, nes ji neturi juostelės iš savo natūralių aliejų ir ji yra lengvai absorbuojamas. Monoi aliejus gali būti naudojamas kaip odos ir plaukų minkštiklis, ir tai buvo plačiai naudojamas šimtmečius spalvingas Thahitian moterims; Jie myli jį taikyti visame savo veido, plaukų ir kūno apsisaugoti nuo saulės daromos žalos ir džiovinimo sūraus vandens. Monoi aliejus taip pat yra labai veiksmingas, kai jis ateina į kovos strijų.

2. Putonių aliejus

Išgauti iš nuo meadowfoam augalų sėklų, arba Limnanthes alba, meadowfoam aliejus yra valgomieji sėklų aliejus, kuris gali būti naudojamas kaip veiksmingą drėkiklis ir anti-senėjimo gydymo, dėka didelio kiekio ilgos grandinės riebalų rūgščių (kuris yra daugiau nei 95% ). Aliejus yra natūralus pažiūras su savo aliejų ir jis greitai susigeria į odą, todėl aliejus yra plačiai naudojamas kosmetikos ir plaukų priežiūros produktai. Putonių aliejus yra vienas iš labiausiai stabilios nuo oksidacijos aliejų dėka labai didelis antioksidanto turinį. Putonių aliejus yra labiausiai panašus į simondsijų aliejaus ir rapsų aliejaus.

load...

Turtingas riebalų rūgščių, kokoso aliejus palieka odą elastingą, šilkiniai sklandžiai ir švytinti ir nepalieka lipnių likučių po paraiškos. Kokosų aliejus gali naudinga, jei esate linkę į spuogų, nes ji padeda suskaidyti į odos poras aliejų juos sustabdyti nuo užsikimšimo. Jis taip pat yra labai naudinga, nes plaukų gydymo. Jis maitina ir kondicionuoja plaukus, taip pat išlyginti bet kokį garbanos. Kokosų aliejus taip pat plačiai naudojamas maisto ruošimui, tai saugus kepimui ir turi didelį skaičių nuostabų sveikatos ir „Grožio-from-per“ nauda: gerina cholesterolio ir insulino lygį, padeda virškinimui, gerina smegenų veiklą ir psichinę budrumą, gali padėti su alergijos simptomai ir didina energiją. Kokosų aliejus taip pat gali būti naudojamas kaip natūralus dezodorantas.

4. Argano aliejaus

Argano aliejus yra kilęs iš Maroko ir jis yra pagamintas iš argano medžio branduoliai. Aliejus yra gausu antioksidantų, taip pat suteikia natūralią apsaugą nuo UV saulės spindulių, todėl yra puikus kasdienio anti-senėjimo ir gydymą saugantis. Jame taip pat yra visas vitaminų ir fenolių, kad jums reikia apsaugoti ir būklė plaukus. Naudoti argano aliejaus ant nagų ir odelių, ir pamiršti apie nagus krekingo ir lupimasis.

5. Moringa aliejus

Naudojamas senovės egiptiečių, nes seniai taip 2,000BC, Moringa aliejus turi daug naudos sveikatai, taip pat grožio reikmėms. Patekus ant odos, jis jau seniai naudojamas jo tikrojo gebėjimas sumažinti raukšles ir apkūnus iki odą, ir ji taip pat buvo naudojamas kaip plaukų Atjauninanti ir maitina gydymo tūkstančius metų. Tai anti-senėjimo aliejus taip pat suteiks jūsų odai gražus ir natūralus švytėjimas, ji turi antiseptinių ir anti-priešuždegiminio savybių ir gali teisybė smulkius odos nudegimus ir skuba, kovoti tamsias dėmes ir net spuogai.

6. Simondsijų aliejus

Kilęs iš simondsijų sėklų, ar Simmondsia chinensis, rafinuotas simondsijų aliejus neturi kvapo ar spalvos. Plačiai naudojamas grožio ir kosmetikos pramonėje, simondsijų aliejus gali būti naudojamas ant odos, kaip kasdien drėkintuvai, veido valikliu ir makiažo valiklis, lūpų kondicionierius, rankų ir pėdų minkštiklis, skutimosi kremas, vonia ir masažo aliejus, ir ant plaukų, kaip puikus giliai kondicionierius gydymas. Aliejus yra viena iš arčiausiai Konstitucijos mūsų pačių riebalų ir jis taip pat naudojamas gydyti nudegimo ir būklė nagus.

7. Tamanu aliejus

Tamanu aliejus taip pat vadinamas grožio lapų aliejus arba calophyllum inophyllum sėklų aliejus; Tai labai švelnus ir raminantis aliejus yra idealiai tinka naudoti ant odos sudirginimo. Ji antioksidantas ir antibakterinių savybių ir gali būti naudojamas gydyti nudegimo, egzema, psoriazė, išbėrimas, opos, žaizdos ir odos uždegimą, taip pat yra geras gydymas spuogų. Turtingas tokių riebalų rūgščių linolo rūgšties, palmitino rūgštis, stearino rūgštis ir oleino rūgštis, šio gydymo ir antibakterinis naftos stimuliuoja naujų sveikos odos ląstelių susidarymą, o taip pat gali būti vartojamas gydyti tokias problemas kaip odos baidyti, rožine, odos sausumas , strijų ir priežiūra paprastai gražus, dėmės, laisvos veido.

8. Vitaminas E aliejaus

Fantastinis gydymas randų ir strijų, vitaminas E yra natūralus būdas sumažinti dėmių atsiradimą ant odos ir skatinti gijimą. Ji taip pat apsaugo odą nuo pažeidimų laisvųjų radikalų ir ji veikia kaip priešuždegiminis medžiagos, todėl puikiai gydymas nudegimo.

9. Emu aliejaus

Emu aliejus buvo naudojamas tūkstančius metų Australijos aborigenai vaistais ir grožio procedūros. Taip pat jo naudojimo kaip atjauninantis ir minkština gydymo odą, ji taip pat gali būti naudojamas ant nudegimų, vabzdžių įkandimų, strijų, sumušimų ir kitų nedidelių žaizdų, nuraminti skausmą, mažina uždegimą, pagalba gijimo procesą, sumažinti spuogų paraudimas, minkština sausą odą, skilinėjimą lūpų ir sausos odeles, sumažinti raukšles ir gydyti dėmių. Jis taip pat gali būti naudojamas viduje nosies gydyti gripu ir peršalimo.

10. Erškėtuogių aliejus

Erškėtuogių sėklų aliejus yra išgaunamas iš laukinio sėklų išaugo krūmas, Rosa moschata, ir jis yra gerai žinomas dėl savo nuostabių drėkinamųjų savybių. Tai puikus Instant čiulptukas ir gydytojas sausai ir chapped oda, kuri giliai įsiskverbia ir atgaivina sausą odą greitai. Erškėtuogių aliejus taip pat gali būti naudojami siekiant sumažinti randus ir fotosenėjimo, taip pat gydyti spuogus, exzema, dermatitas, sustiprinti trapius nagus ir sumažinti raukšlių atsiradimą.

Kokie jūsų mėgstamiausi natūralių aliejų, kurie jums patinka, naudojant grožio?

Prašome nedvejodami pasidalinti savo mintimis ir grožio patarimai žemiau esančioje komentarų skiltyje.

load...